DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
21 Agost de 2018

L'assistència a Mestalla aconsegueix el 95% de l'aforament, el més alt en la jornada inaugural de LaLiga

Amb més de 46.000 espectadors, es va fregar el ple, per sobre del 80% d'ocupació en l'estadi de Vallecas i molt superior al Camp Nou (52%) o el Santiago Bernabéu (59%)

Espectacular! No hi ha millor adjectiu per a qualificar la resposta de l'afició de Mestalla en la seua estrena en LaLiga. Els 46.174 espectadors, un 95% de l'aforament, sobrepassa amb molta diferència en comparació del percentatge d'assistència de la resta d'estadis en esta jornada inaugural del campionat.

Malgrat disputar-se a l'agost, amb més de 30 graus i en dilluns… l'energia del valencianisme va tornar a tenir un paper determinant. Com va destacar el capità Dani Parejo, “estic orgullós del treball de l'equip i molt agraït a Mestalla, que ens va recolzar fins a l'últim segon. Vau estar espectaculars!”.

L'excel·lent índex d'assistència a Mestalla contrasta amb les entrades registrades en el Camp Nou per a vore al FC Barcelona, amb 52.356 espectadors, el 52% del seu aforament, o el Santiago Bernabéu, que es va quedar en un 59%. Registres molt llunyans del 95% que es va aconseguir a Mestalla, seguit per l'estadi de Vallecas, que en el seu retorn a LaLiga es va omplir al 80% de la seua capacitat, amb 11.626 espectadors.

PARTNERS