DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
31 Agost de 2018

Gayà: “Representar al teu país és el màxim al que aspira un jugador”

El valencianista agraeix la confiança de Luis Enrique i està molt feliç per haver fet un pas més en la seua carrera, com reconeix en exclusiva a VCF MEDIA

José Luis Gayà ha sigut la gran novetat en la primera convocatòria de Luis Enrique. Feliç i content, però amb l'ambició de seguir creixent com a futbolista, ha atès en exclusiva a VCF MEDIA.

Què significa estar amb la Selecció absoluta?

Poder representar al teu país és el màxim al que aspira un jugador, estic molt content, molt agraït al míster per la confiança i amb moltíssima il·lusió i ganes de començar ja.

El seu bon rendiment amb el Valencia CF ha sigut clau per a estar en la convocatòria?

Estar bé en el teu club és el més important, crec que he donat un bon nivell, ací també seguisc tenint molta il·lusió per seguir creixent per a seguir millorant, i que seguisquen convocant-me. L'important és estar bé en el teu equip, al final el premi arriba i així ha sigut. Estic molt feliç.

És un pas més que dóna com a professional.

És un pas important per a mi i la meua carrera com a jugador. Ara he de disfrutar al màxim, aprofitar l'oportunitat que tinc, vaig amb moltíssimes ganes i il·lusió, i és clar que açò és el màxim.

Coincidirà amb Rodrigo, a veure si li pot donar alguna assistència.

Ell ha anat més vegades, després en el camp també s'ha de notar que juguem junts i ens coneixem molt bé. Poder anar amb ell és un orgull, és un pas més del Valencia CF i es nota que s'estan fent les coses bé.

Ja va disfrutar de la Roja en uns entrenaments en 2015, ara serà diferent.

Ho recorde com si fora ahir, va ser una experiència molt bonica amb eixos jugadors de tant nivell i ara fer-ho de forma oficial és un pas més en la meua carrera, important, i he d'aprofitar l'oportunitat.

S'enfrontaran a Anglaterra i Croàcia, corresponents a la UEFA Nations League.

Són dos partidazos, el primer en Wembley, és un escenari espectacular davant una gran selecció. I després Croàcia, que ha fet un Mundial espectacular, joc prop de casa i no puc demanar més.

Quin és el seu primer record de la selecció?

Recorde un partit que la selecció va jugar a Mestalla quan jo era xicotet, no vaig estar al camp, però ho vaig vore per la televisió, com els Mundials i Eurocopas, amb molta il·lusió. Somiava amb estar algun dia ací i tinc moltíssima il·lusió.

De qui s'acorda en aquests moments?

Estic en la selecció gràcies als meus companys i al cos tècnic, i m'enrecorde sobretot de la meua família, que ha estat darrere sempre recolzant-me, i a la gent que ha confiat en mi, sobretot en els mals moments. Agrair-los a tots eixe suport constant.

PARTNERS