DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
06 Setembre de 2018

Este Valencia CF té un enorme potencial ofensiu

Més enllà del triomf davant el CD Alcoyano (0-3), el conjunt de Marcelino és el segon equip de LaLiga que més remata a porta

Quan va marcar Gameiro, abans que ho feren Santi Mina i Ferran per a tancar el 0-3 que va reflectir el marcador del Collao en el partit amistós d'este passat dimecres enfront del CD Alcoyano, a ningú li va sorprendre. És cert que el Valencia CF ha sumat 2 punts de 9 en este inici de LaLiga, però també que el conjunt dirigit per Marcelino és el segon que més remata del campionat, amb 47 trets.

Per açò el grup té la confiança intacta. Els futbolistes són conscients que han de millorar en les dos àrees, tant a l'hora de no encaixar gols com en atac, però saben que estan treballant en la línia correcta.

Després d'haver-se disputat les tres primeres jornades, al Valencia CF solament el supera el FC Barcelona, amb 65 rematades, sent Rodrigo Moreno el que més ha buscat el gol, amb 9 rematades. Després de l'ariet internacional estan Kevin Gameiro, amb 6 rematades, Carlos Soler i Wass, amb 5 en total.

Un altre registre que serveix per a reflectir que el Valencia CF ix buscant sempre la victòria es veu en el número de tocs que realitza dins de l'àrea rival, amb 82 tocs, una xifra que solament han sigut capaços de millorar el FC Barcelona (132) i el Reial Madrid (86). Dades que volen millorar amb l'objectiu d'anar escalant posicions fins a aconseguir la zona noble de LaLiga.

PARTNERS