DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
12 Setembre de 2018

Mateu Alemany: “La competició sobre la que construim el projecte és LaLiga”

El Director General del Valencia CF insistix en la gran importància que té per a l'equip el partit del pròxim dissabte front al Real Betis

Mateu Alemany, Director General del club, ha comparegut este dimecres en la sala de premsa del Camp de Mestalla per a analitzar els temes d'actualitat valencianista.

Estar en la pròxima edició de la Champions és vital?

La Champions és súper atractiva, però la competició sobre la qual construïm el projecte és LaLiga. Si no tenim èxit en LaLiga, tot la resta sobra. Hem fet un equip per a tractar de ser quart en LaLiga.

Quin és l'objectiu de cara a aquesta temporada 2018.19?

L'objectiu és anar dia a dia per a millorar, i açò va des del primer equip fins al club. L'objectiu fonamental és el partit del Betis, una trobada molt complicada.

Quin grau de satisfacció té respecte als fitxatges? Han hagut de renunciar a algun fitxatge?

No solament estem especialment satisfets pels fitxatges, que s'adeqüen en un percentatge alt a la idea que tenien el club i el míster, a més, l'equip no ha perdut els seus jugadors fonamentals sobre els quals es va assentar la temporada anterior que va ser molt bona. Les incorporacions crec que han sigut òptimes, tant en preus com en les característiques esportives. I estem especialment satisfets de la tornada que vam tenir en les eixides. Ha sigut un gran estiu, he d'agrair a tot l'equip que treballa en el mercat. Si fa quatre mesos em diuen que tenim aquesta plantilla haguera tingut molts dubtes.

Ha rebutjat el Valencia CF ofertes importants per algun jugador?

Tots poden pressuposar que hi ha hagut interès per molts jugadors del VCF, després de ser quarts en LaLiga amb la plantilla més jove del campionat, raro seria que no fóra així. Vam posar llistons dissuasoris, i no ens han acabat de convèncer o considerem que no era el moment adequat, i creiem que encara van a ser ofertes millors en el futur perquè van a seguir progressant.

Què va passar per a avançar la renovació Marcelino?

Existeix unanimitat en què és el tècnic ideal per a l'estabilitat del projecte que continuara en el Valencia CF durant molt temps. Des de gener estàvem parlant amb el seu agent, li manifestem el nostre desig i voluntat, vaig entendre que, malgrat tindre clara la part econòmica, que volguera esperar al moment oportú, i en aqueix procés de comunicació entre els dos, perquè ell també es volia quedar, trobem aqueix moment.

Han de vendre més jugadors abans del 30 de juny?

Enguany hem fet un esforç entenent que amb un any més els nostres futbolistes poden tindre una quantia superior, per estratègia i dinàmica, i enguany haurem de vendre un jugador o diversos jugadors. És alguna cosa que va a continuar en la nostra gestió. Apostem que amb l'èxit esportiu es generen ingressos suficients perquè el Valencia CF seguisca creixent.

Es marca una data per a reprendre les obres del nou estadi?

Hi ha una cosa clara, mentre no existisca finançament concret no es van a reprendre les obres.

El club ha apostat per que Mestalla siga un estadi lliure de fums, quines sensacions té?

Crec que és una gran iniciativa que va tenir el nostre president, una gran idea i que ha tingut un acolliment majoritàriament fenomenal. Existeix una mentalitat general i fins i tot els fumadors creuen que poden molestar fumant en llocs públics, ha sigut una iniciativa fenomenal.

Quin balanç fa sobre la renovació d'abonaments?

Cal donar les gràcies als socis, la seua resposta ha sigut impressionant. Ells confien en el club, crec que ha sigut un encert incloure tots els partits en l'abonament i així evitar polèmiques posteriors de preus. Volem que estiguen contents i que vengen a tots els partits.

PARTNERS