DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
13 Setembre de 2018

Ana Barceló: “Ojalà la iniciativa de Mestalla sense fums s'estenga a altres clubs”

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública felicita al Valencia CF per convertir Mestalla en un estadi lliure de fums

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha atès a VCF MEDIA RAdio per a valorar la iniciativa de ‘Mestalla, un estadi lliure de fums’ impulsada esta temporada pel club, un encert i un exemple a seguir per altres clubs.

“M'agradaria felicitar esta decisió del Valencia CF, és una decisió encertada perquè és contribuir cap a la cultura de la salut i el benestar, si a més es fa en l'espai on es practica esport, és una decisió plausible”, assenyala, abans de donar-li més valor a la mesura: “El bé és que naix d'una reflexió pròpia del club, no imposada per ningú. I és el que fa que siga una decisió més valorada, que algú que promou de l'esport es preocupe de la salut dels aficionats, és una reflexió que té tots els parabens. I tant de bo esta mesura s'estenga a altres clubs, seria bo. Estic segura que amb el partit de Champions tindrà una repercussió més enllà de l'àmbit nacional, contribuirem a una cultura europea en eixe sentit de salut i benestar”.

El Valencia CF és l'únic club de LaLiga a apostar per la prohibició de fumar en el seu estadi, fent més agradable l'experiència dels aficionats que acudeixen a Mestalla. “A un esdeveniment esportiu on van xiquets i persones majors amb dificultats, cal pensar en tots i respectar l'espai dels fumadors. Hem de preocupar-nos per la salut de totes les persones que volen vore el futbol i també de qui vulga fumar, perquè ho faça en els llocs habilitats. És important que el món de l'esport, que està obstinat a cuidar la nostra salut i benestar. Li done l'enhorabona al Valencia CF”, conclou Barceló.

PARTNERS