DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
16 Setembre de 2018

L'assistència a Mestalla creix un 8% respecte al curs anterior

L'ambient viscut en el coliseu valencianista està sent espectacular i ja es prepara per a rebre a la Juventus este pròxim dimecres

El Camp de Mestalla ja s'està engalanant per a l'estrena de la UEFA Champions League enfront de la Juventus dimecres que ve, una volta a la màxima competició continental que il·lusiona a tota l'afició, que en les dues primeres jornades de LaLiga ha presentat un increment d'assistència del 8,61% respecte a les mateixes trobades la temporada anterior.

Hi ha ganes de futbol, i malgrat la pluja que per moments va haver-hi este passat dissabte a Mestalla, l'assistència va ser de 40.050 espectadors, 4.500 més que enfront del Real Betis l'exercici anterior. En la primera jornada de LaLiga davant l'Atlètic, partit disputat dilluns, van assistir 46.241 espectadors, 2.400 més que la temporada passada.

Després de les tres primeres jornades del campionat, el coliseu valencianista va ser el que major percentatge d'assistència va tenir de tota LaLiga, en completar el 95% de l'aforament en la jornada inaugural, i en les dues jornades s'ha produït un increment del 8,61% d'assistència respecte al curs passat. Este dimecres, l'afició té una nova cita a Mestalla amb la UEFA Champions League.

PARTNERS