DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
23 Setembre de 2018

Gayà: "Este equip es deixa l'ànima”

El futbolista de Pedreguer veu positiu el punt donades les circumstàncies del partit i ressalta la serietat defensiva que li ha impedit al Villarreal CF crear perill

José Luis Gayà, un dels capitans del Valencia CF, va valorar de forma positiva a peu de gespa el punt sumat després de quedar-se amb un futbolista menys en el minut 58 per l'expulsió de Parejo. Es volia guanyar, però després les circumstàncies van fer que es donara per bé l'empat encara que no van parar de buscar la victòria.

A què sap este punt?

Amb l'expulsió hem tingut ocasions de gol, no és el que volíem perquè hem vingut a guanyar ací, però cal vore les coses de forma positiva. En defensa l'equip no ha concedit gens contra un equip que té moltíssima qualitat a dalt i en atac hem tingut un parell d'arribades, sí que és veritat que ens ha faltat un poc de continuïtat, però en la segona part hem tingut trets perillosos i Asenjo ha fet molt bones parades. És el segon partit en LaLiga sense encaixar, estem treballant be i estic segur que la victòria arribarà en breu.

L'equip ha donat la sensació d'estar millor amb deu jugadors que amb onze

Bé, quan ens quedem amb deu vam tindre un parell d'accions a la contra. El partit ha sigut molt igualat, però si és per ocasions hem estat nosaltres més prop d'ells. El que és clar és que este equip es deixa l'ànima, treballa molt dur durant la setmana i hem millorat en defensa. Esta és la línia a seguir, la de no encaixar gols. En atac estic segur que els gols van a arribar.

L'ansietat augmenta al no aconseguir la victòria?

És veritat que portem prou partits i no hem aconseguit la victòria, però no hem de tenir ansietat, l'equip ha competit molt bé, no se li ha vist amb l'ansietat d'altres partits. Cal ser positius, seguir avant i les victòries al final van a arribar.

PARTNERS