DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
24 Setembre de 2018

Motius més que suficients per a creure

La plantilla està convençuda que van a arribar les victòries, tenen dades objectives per a seguir insistint en la línia de treball actual

A este Valencia CF no és fàcil tombar-lo en LaLiga, ni jugant més de 30 minuts amb un futbolista menys, com van demostrar este diumenge davant el Villarreal CF. Encara no ha arribat la primera victòria, s'està resistint, però el grup té motius objectius més que suficients per a creure.

En quatre dels cinc partits del campionat, el conjunt dirigit per Marcelino ha rematat més que els seus rivals, a excepció de la visita al RCD Espanyol. És cert que el nombre de gols no es correspon amb les ocasions creades, però sí es consideraria un problema no crear-les, d'ací l'esperança.

En l'àrea pròpia, el Valencia CF va creixent en defensa i ha aconseguit no encaixar gols en els seus dos últims partits, concedint al rival poques ocasions. Malgrat les rotacions del tècnic, una mostra més de la confiança en la seua plantilla, l'equip va guanyant fiabilitat defensiva.

La temporada passada, en la qual el conjunt valencianista va aconseguir els 73 punts, també va passar per fases de resultats similars a l'actual, i sempre va tirar endavant. Entre la jornada 1 i la 4 de l'exercici 2017.18, el Valencia CF va guanyar un partit i va empatar tres, després va encadenar 8 victòries seguides; entre les jornades 20 i 22 va perdre tres partits, es va alçar per a aconseguir 8 triomfs i un empat. Per què no pot repetir-se la situació? La plantilla ja va aconseguir fer un pas al capdavant i està disposat a tornar a fer-ho.

Dades objectives que s'uneixen a baixes de futbolistes que van tenir un rol important en l'exitós curs anterior; Kondogbia s'ha perdut tres partits, Garay solament ha pogut jugar el primer de LaLiga, Coquelin va tornar este diumenge, Guedes no va poder realitzar una pretemporada “ideal” per a estar ja al seu millor nivell… circumstàncies que unides també han influït en no aconseguir els resultats ideals, però el grup té motius suficients per a creure. #JoCrecEnEsteEquip

PARTNERS