DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
24 Setembre de 2018

Compromís i excel·lent actitud de l'equip en un nou duel amb adversitats

La plantilla va barallar fins al final per a guanyar al Villarreal CF, va jugar amb un futbolista menys més de 30 minuts, traent el seu caràcter en els moments de màxima dificultat

Units i forts, la plantilla va superant les dificultats que estan apareixent pel camí. Com va quedar reflectit en l'estadi de la Ceràmica de Vila-real, el compromís i l'excel·lent actitud dels jugadors és màxim, i quan l'equip es va quedar amb un jugador menys sobre la gespa… va traure el seu caràcter i va arribar a crear ocasions per a guanyar el partit. “Davant les adversitats hem estat bé, crec que hem merescut guanyar, no guanyem, però el grup està fort i anímicamente bé”, va assenyalar Rubén Uría, segon entrenador del Valencia Cf.

En el vestuari es fa autocrítica, però té motius suficients per a creure. A partir d'este dilluns, el focus ja es posa en el partit del pròxim dimecres a Mestalla enfront del RC Celta, i el grup està convençut que prompte arribarà la primera victòria. Carlos Soler va assenyalar després d'empatar enfront del Villarreal CF que “lluitem fins al final tot i l'adversitat. Seguim amb ganes i confiança. Remant i treballant, tot arriba!”. Gabriel Paulista va seguir la mateixa línia, en afirmar que cal “seguir avant, treballar sempre i les victòries van a arribar al final. Amunt!”. “Els gols i les victòries van a arribar segur”, afegia Gayà.

Fa uns dies, Marcelino va recalcar en la sala de premsa que se sent afortunat per tindre la plantilla que té, que a més de ser molt professional està composta de bona gent. La unió del vestuari va ser una de les claus de l'èxit el curs anterior, i s'està enfortint encara més enguany, com apunten Ferran Torres: “Més units que mai, anem a seguir treballant dur”, o Cheryshev: “Junts i sempre avant. Gràcies pel suport. A seguir treballant”. Este dimecres, davant el RC Celta, equip i afició tornaran a lluitar junts en la busca de la primera victòria en LaLiga.

PARTNERS