DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
25 Setembre de 2018

Mestalla tornarà a ser important davant el RC Celta

L'equip tornarà a recolzar-se en l'afició amb l'objectiu d'aconseguir el primer triomf en LaLiga

Camp de Mestalla, dimecres 26 de setembre, 22 hores, el Valencia CF torna a casa amb un únic objectiu: guanyar. I ho vol fer amb tu, tu també jugues davant el RC Celta, tu tens un paper important. Ningú pot faltar a la seua cita!

“Entre el nostre esforç i el suport de l'afició, segur que fem de Mestalla un estadi molt difícil per als rivals”, repeteix Marcelino una vegada i una altra perquè així ho creu, vore l'estadi ple amb l'afició deixant-se l'ànima animant és una dosi d'adrenalina extra per als futbolistes i eixa força també influeix en el rival.

Ploga, faça sol, es jugue ràpid o vesprada, cap de setmana o siga jornada intersemanal, este dimecres més que mai l'afició va a ser molt important per a anar de la mà amb l'equip i barallar junts per a aconseguir la primera victòria de la temporada. L'afició de Mestalla sempre respon.

Davant l'Atlético, en la jornada inaugural de LaLiga, enfront del Real Betis i en la volta del Valencia CF a la Champions League davant la Juventus… l'afició valencianista sempre respon. Per a l'equip és molt important guanyar al RC Celta, un partit en el qual volen a començar a sumar de tres en tres, i tu també jugues.

#JoCrecEnEsteEquip

PARTNERS