DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
30 Setembre de 2018

Pablo Hernández: “El Valencia CF, al cent per cent, pot guanyar perfectament al Manchester”

És l'únic futbolista en la història del club que ha marcat en Old Trafford en partit oficial, actualment en el Leeds United, confia que este dimarts deixe de ser-ho… i que el Valencia CF aconseguisca els tres punts

L'última vegada que el Valencia CF va jugar en partit oficial en Old Trafford va ser en 2010, es va empatar 1-1 i vostè va marcar el gol, quins records té d'aquell dia?

Molt bons, per ser un camp especial, enfront del Manchester United, en un partit de Champions i encara que no aconseguim guanyar, va anar un bon partit en el qual vaig marcar.

Què significa ser l'únic jugador en la història del club que ha marcat allí en partit oficial?

Un honor, és anecdòtic perquè grans jugadors de la història del Valencia CF han marcat gols en partits i estadis importants, però les circumstàncies han volgut que de moment siga l'únic, i esperem que prompte deixe de ser-ho i en el pròxim partit siga un altre que aconseguisca marcar… i que servisca per a sumar tres punts.

Com veu al Valencia CF de cara a este partit?

A nivell de resultats és veritat que no va començar com tothom esperava veient la temporada que va fer l'any passat, mantenint el bloc i fins i tot reforçant-se, les expectatives deien que el Valencia CF anava a guanyar molts partits en aquest inici de LaLiga. Però per circumstàncies que a voltes no se sap per què, l'equip no comença com hauria de, i quan entres en una dinàmica així de resultats tot sembla negatiu i que no va a arribar la victòria, però ho van aconseguir en Anoeta i els donarà confiança.

És un bon moment per a enfrontar-se al United pels seus resultats?

Crec que sí, en les notícies a Anglaterra es diu que hi ha mal ambient en l'equip i açò mai és positiu i açò pot donar més oportunitats al Valencia CF de traure el partit avance. Jo crec que si el VCF fa un bon partit ha d'oblidar-se del que faça el Manchester United, perquè el Valencia CF al cent per cent pot guanyar perfectament al United.

Què li sembla la plantilla que han confeccionat?

S'ha mantingut el bloc i s'han fitxat a jugadors que en els seus equips han estat molt bé; com Wass, Gameiro, la volta de Guedes és important quan un equip fa una bona temporada mantenir el mateix bloc, açò els hauria de donar un plus enguany. No van començar la temporada com esperaven i ací sol començar el nerviosisme i a perdre la confiança, l'única solució és guanyar un partit, com van fer aquest dissabte, i segur que aniran per a a dalt.

PARTNERS