DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Octubre de 2018

La plantilla es prepara per lluitar-li la victòria al FC Barcelona

El Valencia CF sempre competeix fins al final els partits enfront del vigent campió de LaLiga a Mestalla, en les seues últimes victòries solament va poder guanyar al final, però tant Marcelino com el grup volen fer un pas més i sumar els tres punts

No va a ser fàcil, però el Valencia CF es va a deixar tot sobre la gespa de Mestalla per barallar-li el triomf al FC Barcelona. Marcelino i els seus jugadors han començat este divendres a preparar tàcticament el partit d'este diumenge a Mestalla (20:45 h), una sessió de la qual s'han absentat Gayà i Santi Mina, que van realitzar treball de recuperació.

Reforçats pels dos últims partits en Anoeta i Old Trafford, preparen el repte de guanyar al líder de LaLiga, el FC Barcelona. Els futbolistes són conscients de la dificultat, però se senten amb confiança, saben que buscant un partit perfecte poden aconseguir-ho. Per què no? Marcelino encara no ha aconseguit vèncer al conjunt culé, el Valencia CF no els guanya en LaLiga com a local des de 2007, però l'equip s'està preparant convençut que pot guanyar. I sempre competeix.

A Mestalla, amb el suport de l'afició, la victòria és possible. El Valencia CF sempre competeix enfront del FC Barcelona, que sofreix moltíssim quan aconsegueix vèncer. La temporada passada es va empatar 1-1; en el curs 2016.17 van vèncer 2-3 amb un gol sobre la final; fa tres exercicis es va tornar a empatar 1-1; en l'exercici 2014.15, el Barça solament va poder vèncer en l'últim sospir. El grup creu que ha arribat el moment i amb el suport incondicional de Mestalla solament té en ment barallar-li els tres punts al líder.Visita del president Anil Murthy i de Mateu Alemany a Paterna

El president del club, Anil Murthy, ha seguit la sessió d'entrenament al costat del Director General, Mateu Alemany. Els dos van saludar a Marcelino abans de l'inici de la sessió, on els futbolistes van exterioritzar la seua il·lusió per lluitar-li els tres punts al FC Barcelona sabent de la gran dificultat que comporta.

PARTNERS