DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Octubre de 2018

La ratxa de Rodrigo davant el FC Barcelona

El davanter li ha marcat al Barça en els dos últims partits de LaLiga disputats a Mestalla, sent molt emotiu el gol que va celebrar amb la perruca taronja amb el qual va homenatjar a la figura de Jaume Ortí

26 de novembre de 2017, Camp de Mestalla. Rodrigo marca i en la seua celebració es posa una perruca taronja amb la qual volia homenatjar a Jaume Ortí, mort dos dies abans. Uns mesos abans, l'ex president li va donar una xarrada motivacional que mai anava a oblidar. Era l'1-0, però en el tram final del partit, Jordi Alba va igualar la trobada. La temporada anterior, la 2016.17, el Valencia CF perd 2-3 amb un gol de Messi de penal en l'últim sospir, sent Rodrigo un dels golejadors. El “19” ha marcat en els dos últims partits de LaLigajugats a Mestalla enfront del FC Barcelona, estirarà la seua ratxa este diumenge?

Per a Rodrigo, mesurar-se al Barça és fer-ho contra el rival que més vegades s'ha creuat en el seu camí. S'han vist les cares en 10 ocasions en la seva etapa professional, nou d'elles vestint l'elàstica valencianista, i este diumenge es presentarà disposat a ajudar als seus companys a aconseguir la victòria.

Rodrigo, fix amb 'la Roja' que dirigeix Luis Enrique, és el futbolista amb més llançaments a porta del Valencia CF en el que va de campionat amb un total de 16, 5 d'ells entre els tres pals, que li van valer per marcar en la jornada inaugural de LaLiga davant l'Atléti. I este diumenge a Mestalla eixirà a la gespa amb un nou repte: barallar-li la victòria al capdavanter de LaLiga.

PARTNERS