DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
06 Octubre de 2018

Carlos Soler, un dels millors recuperadors de LaLiga

Està en el “Top-10” del campionat amb 47 pilotes recuperades en sis partits i este diumenge té un nou repte: aconseguir el seu primer triomf davant el FC Barcelona

Hi ha moltes ganes en el vestuari del Valencia CF que arribe el partit davant el FC Barcelona. Davant està un dels millors equips del món, però amb l'energia que arriba cada partit des de la graderia de Mestalla i la moral alta després de les últimes actuacions, se cercarà la victòria.

Carlos Soler és un dels integrants de la plantilla que encara no sap el que és guanyar-li al Barça després de cinc enfrontaments, està il·lusionat, com l'està sent el seu inici de temporada, sent un dels millors recuperadors de LaLiga, amb 47 en total. Amb sol 21 anys, el migcampista està creixent i amb molt esforç, observació i comunicació amb el cos tècnic, és un futbolista cada vegada més complet.

En este inici de curs, Carlos ha sigut titular en sis partits de LaLiga, actuant en la línia de mitjans tant per la banda dreta com pel carril central, tenint un rol important tant a l'hora d'atacar com en la forta pressió després de pèrdua, que és el que li permet estar en el “Top-10” de recuperadors de LaLiga, amb una recuperació cada 11 minuts de mitjana.

Després de les set primeres jornades del campionat, Ever Banega (Sevilla FC) lidera esta classificació al costat de Rubén Alcaraz (Valladolid) amb 62 recuperacions, els dos han jugat més minuts que Carlos, que ja té en ment el seu pròxim repte: aconseguir al costat dels seus companys la seua primera victòria davant el FC Barcelona.

PARTNERS