DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
06 Octubre de 2018

Mestalla rebrà al Valencia CF amb molta ‘Energia Valencianista’

En una acció patrocinada pel nou partner oficial, 45.000 aplaudidores contribuiran matí a crear una atmosfera de gala per a ajudar a l'equip davant el Barça

L'afició valencianista crearà una atmosfera de gala en el partidazo de matí enfront del FC Barcelona (20:45 h) i, amb l'objectiu de reforçar-la, l'equip rebrà des del terreny de joc el suport ensordecedor dels 45.000 aplaudidores que el VCF repartirà a Mestalla gràcies a ‘Energia Valencianista’, el nou patrocinador oficial del Valencia CF i del seu Centenari.


Eixe serà un dels moments en els quals es dispararà el volum de decibels del Camp de Mestalla, en coincidència amb el llançament de l'aliança estratègica del Valencia CF amb ‘Energia Valencianista’, una alternativa de consum energètic sostenible per als serveis de llum, 100% solar, i gas per a les llars i negocis.


Els aplaudidores estaran en els seients de l'estadi i és important conservar-los ja que cadascun d'ells inclourà un val necessari per a entrar en el sorteig d'exclusives passades per a conèixer als jugadors del primer equip, que es realitzarà entre tots els que es convertisquen en clients de ‘Energia Valencianista’ amb el codi PREMIOEV1 abans del 30 de novembre. Guarda el teu aplaudidor per a poder canviar el premi! Arriba l'energia valencianista! Mostra la teua energia!

PARTNERS