DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
07 Octubre de 2018

Mestalla va transmetre la seua força a l'equip gràcies a la nova ‘Energia Valencianista’

L'afició va crear un ambient atronador amb els 45.000 aplaudidors repartits pel nou patrocinador oficial d'energia, 100% solar, del Valencia CF en la millor entrada de la temporada

Mestalla va traure tota la seua millor energia per a animar al Valencia CF al costat de ‘Energia Valencianista’ creant un ambient màgic davant el FC Barcelona. Més de 45.000 valencianistes van animar a l'equip transmetent tota la seua energia des de la graderia amb els aplaudidores en una acció d'animació que va ser patrocinada pel nou partner oficial del Valencia CF i del seu Centenari.

El Camp de Mestalla va presentar la millor entrada de la temporada, amb 46.249 espectadors, superant d'esta manera la gran assistència de la primera jornada de LaLiga davant l'Atlético de Madrid (amb 46.241 afeccionats) i el dia del retorn a la Champions enfront de la Juventus, quan es van congregar 46.067 espectadors. La graderia va transmetre tota la seua energia.

Per a celebrar l'acord es realitzarà un sorteig per a conèixer als teus ídols en exclusiva entre tots aquells que es convertisquen en clients de ‘Energia Valencianista’ amb el codi PREMIOEV1fins al 30 de novembre. Conserva el teu aplaudidor i contracta ja la llum i el gas amb ‘Energia Valencianista’ per a la teua llar o negoci! 100% energia solar! Aposta per l'estalvi intel·ligent amb un canvi senzill. Entra en www.energiavalencianista.com/premioev1/ o crida al 961285262 i comença a gaudir de la teua ‘Energia Valencianista’.

PARTNERS