DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
10 Octubre de 2018

Ferran Torres, entre els 50 millors joves futbolistes del món

La revista francesa ‘So Foot’ destaca les seues virtuts i la seua irrupció en LaLiga

Entre els millors joves del món. El jugador del Valencia CF Ferran Torres, que ha sigut este dimecres titular i autor d'un gol en la victòria de la Selecció Espanyola Sub 19 davant Andorra per 5-0, classificatori per a l'Europeu de la categoria, ha sigut triat per la revista francesa ‘So Foot’ com un dels integrants del selecte club dels millors 50 futbolistes joves del planeta, segons assenyalen en un ampli reportatge en el seu nombre de setembre.

En la revista francesa destaquen que Ferran Torres ha sigut el primer dels joves de la generació del 2000 a ser titular en LaLiga, en l'estadi Sant Mamés enfront de l'Athletic Club, just el dia que complia 18 anys, així com les seues virtuts futbolístiques cavalcant per banda dreta, desafiant els rivals i posant centres mil·limètrics.

Ferran Torres continua amb la seua progressió en el Valencia CF i esta temporada ja ha participat en tres trobades de LaLiga, sent titular en dues dels partits. En estos moments l'atacant blanquinegro es troba concentrat amb la selecció espanyola Sub 19 amb la qual va a disputar tres partits oficials a Suïssa, este dimecres davant Andorra, Bielorússia i Suïssa, classificatori per a l'Europeu de la categoria.

PARTNERS