DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
29 Octubre de 2018

Anil Murthy: "Hem de millorar i anem a fer-ho"

El Valencia CF, guardonat pel seu Centenari en els VIII Premis Golsmedia Sports

Anil Murthy, president del Valencia CF, va afirmar este dilluns en la Gala dels ‘Premis Golsmedia Sports’ que “l'any del Centenari marca una nova era en el club i la pedrera és una part molt important del nostre ADN. Demà tenim set jugadors de la pedrera en la llista de Copa. És el futur del Valencia CF. Sé que ara no estem bé, hem de millorar i anem a fer-ho".


El president del Valencia CF també va destacar l'aposta pel VCF Femení. "Són grans professionals que defensen amb orgull el nostre escut i mereixen tot el nostre suport. Tenim més de cinc-cents abonats del VCF Femení, donem més beques gràcies a açò però espere que cada temporada siguem més. Elles ho mereixen".


I és que el Valencia CF va ser protagonista dels VIII ‘Premis Golsmedia Sports’ en ser guardonat en diferents categories. Va rebre el Premi Honorífic pel seu proper Centenari, representat pel seu president Anil Murthy, així com altres trofeus per al VCF Femení com a club, representat per Marta Peiró i Mari Paz Vilas, i individuals per a Nerea Pérez com a millor portera i Nerea Pons com a millor jugadora de la Lliga Autonòmica Femenina, i para Kangin Llig com a millor migcampista i Hugo Guillamón com a millor defensa de Divisió d'Honor Juvenil (Grup VII).

El responsable de l'Acadèmia del Valencia CF, Luis Vicente Mateo, també va estar present en l'Auditori ‘Vicent Torrent’ i va anar l'encarregat de rebre els premis dels dos joves de la pedrera, absents en la Gala en estar convocats pel primer equip per al partit d'aquest dimarts a Saragossa de Copa davant el CD Ebre.


També va rebre el premi honorífic la Associaciode Futbolistes Valencia CF amb el seu president Fernando Giner al capdavant, acompanyat per ex futbolistes com Arias, Sánchez, Garrido, Bartual, Bossio i Boix

PARTNERS