DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
01 Novembre de 2018

L'energia de Mestalla, de nou una basa clau enfront del Girona FC

Davant el Girona FC, l'equip tornarà a recolzar-se en l'atmosfera de Mestalla, amb una mitjana d'assistència de 41.000 valencianistes esta temporada en LaLiga, per a sumar de tres en tres

Ha semblat eterna l'espera, però l'afició valencianista ja ha iniciat el compte arrere per a tornar a omplir el coliseu de Mestalla amb la seua energia este dissabte (18:30 h), de nou una basa clau en la lluita per l'objectiu de sumar el primer triomf a casa de la temporada.


En el vestuari hi ha moltes ganes de donar-li continuïtat a la victòria assolida en la Copa del Rei davant el CD Ebre este pròxim dissabte, i existeix el convenciment que el suport que estan rebent de l'afició des que va iniciar el curs tornarà a ser de gran ajuda. Amb una mitjana d'assistència de 41.000 espectadors en els cinc partits de LaLiga, Mestalla sempre respon.

Mateu Alemany, director general del Valencia CF, va agrair este dimecres el “suport” que estan tenint per part de l'afició, tant en assistència com en el seu comportament: “Valoren que l'equip vol i té una actitud màxima, ens n'hi ha prou que seguisquen per aqueix camí”. En esta mateixa línia es va pronunciar unes hores abans el president Anil Murthy afirmant que “el suport de l'afició sempre ens ajuda a superar els moments difícils. En els dos pròxims partits a Mestalla va a ser especialment important”, i el capità Jaume Doménech: “L'afició serà de vital importància per a sumar de tres en tres tant el dissabte com el dimecres en la Champions League”.

La seua energia tornarà a estar present davant el Girona FC, com l'esforç dels futbolistes sobre la gespa, per a caminar junts a per la primera victòria a Mestalla aquesta temporada.

Notícies relacionades

PARTNERS