DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
03 Novembre de 2018

Tots junts a Mestalla… a per la victòria davant el Girona FC (18:30 h)

El Valencia CF solament pensa a sumar de tres davant la seua afició per a iniciar així l'escalada en LaLiga, Marcelino ja té llest a Gonçalo Guedes

- Hola, quedem esta vesprada?

- Sí, clar, anava a cridar-te per a veure'ns.

- Has planejat alguna cosa?

- Per a esta vesprada? Si havia pensat on anar? Estàs de broma?

- No, com ja fa una mica de fred… si vols anem al cine o ens quedem a casa amb la mantita.

- M'ho estàs dient de debò? Esta vesprada anem a Mestalla, no t'acordes que juguem a les 18:30 h?

- Sí, però com encara no hem guanyat cap partit a casa…

- Per açò i perquè som del Valencia CF, hui més que mai hem d'anar a Mestalla. Ja sé que no hem guanyat en cinc partits de LaLiga, però a l'equip li veus buidar-se dins del camp, ho intenta, baralla fins al final, competeix … Jo m'identifique amb este equip, ells també ho estan passant malament, i quan un dels teus pateix cal estar al seu costat per a ajudar-li a alçar-se. Clar que ens agradaria estar en la zona Champions, a qui no? Però encara queda molt camí per davant i el que no podem fer ara és mirar cap a un altre costat o baixar els braços. Hui hem de posar el que estiga en les nostres mans per a guanyar. Amunt sempre!

- Amb eixa energia segur que guanyem! Amunt. Ens veiem a Mestalla!

A partir de les 18:30 h (VCF MEDIA Ràdio i beINLaLiga), el Valencia CF s'enfronta al Girona FC a la recerca de la seua primera victòria de la temporada davant la seua afició, tres punts amb els quals iniciar la seua escalada en la classificació. Després del parèntesi que va significar la Copa del Rei, Marcelino recupera a varis dels seus efectius, entre els quals està Guedes, que no es vas veure de curt des del 7 d'octubre.

La seua presència i el recent doblet de Santi Mina després de tornar després de la seua lesió són nous ingredients que s'afigen a un vestuari conscienciat de tornar a guanyar després d'una congestió d'empats històrica en sol 10 jornades disputades. Sap que no va a ser fàcil davant un Girona FC que es presenta amb diverses baixes en el coliseu valencianista (Stuani, Portu, Juanpe, Aday, Mojica, Douglas Luiz o “Xoque” Lozano), però l'atmosfera de Mestalla també té molt a dir.

En este inici de curs l'afició ha omplert el coliseu valencianista i s'ha deixat la veu animant a l'equip, que avui no pensa en un altre desenllaç que no siga el de brindar-li la victòria. T'ho vas a perdre? Tots junts a Mestalla… A per la victòria!

PARTNERS