DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - RSO

vs

Valencia CF vs Real Sociedad

26 Abr / 20:30 Jornada 34

Entrades

Seient lliure

QUÈ ÉS SEIENT LLIURE?

Seient Lliure és un servici que el Club oferix als seus abonats, per a que, en cas de no poder assistir a algun partit dels inclosos en l'abonament, puga cedir la seua localitat per a la venta de la mateixa.

Una vegada l'abonament queda alliberat pot succeir que siga venut o no.

En el cas que es venga la localitat, un 40% de la dita venta s'anirà acumulant i es podrà disposar del dit import aplicant-ho únicament com a descompte en el preu de la renovació de l'abonament de la següent temporada.


QUI POT ALLIBERAR EL SEU SEIENT?

Tots els nostres socis abonats, en abonament actiu per a la temporada 2016-2017 poden utilitzar este servici a través de la nostra pàgina web, excepte els usuaris de l'Abonament Jove Grada Mario Alberto Kempes, l'abonament dels quals és personal i intrasferible en reconeixement dactilar.
¿DUBTES? SÓN NOMÉS TRES PASSOS:

  1. Click ACÍ
  2. Introduïx el teu número d'abonat (apareix en l'abonament o carnet de soci)
  3. Aplicar el teu Codi personal


FUNCIONS QUE POTS CONÉIXER EN ESTE SERVICI:

  • Coneix l'estat de la teua localitat per al partit vigent que s'haja alliberat.
  • Consulta el teu saldo acumulat obtingut durant la temporada (la consulta es podrà obtindre mentre la temporada estiga activa, en període de renovació d'abonaments no estarà disponible esta funció).
  • Recupera la localitat. És possible recuperar la localitat d'un seient que no s'haja venut fins a 8 hores abans del començament del partit.
  • Com utilitzar el saldo d'estalvi en la següent temporada. Si ja has utilitzat el servici de seient lliure la temporada anterior i tens un saldo acumulat, pots beneficiar-te d'eixe import únicament en el moment de la renovació descomptant-ho de l'import de l'abonament de la temporada vigent fins a un màxim del 50% de l'import de l'abonament.
  • Li recordem que en la Temporada 2017.18, aquells abonats que assistisquen o ocupen el seu seient a Mestalla en 17 partits o més de LaLiga Santander durant la present temporada, podran beneficiar-se de fins a un 5% de descompte en el seu abonament.

PARTNERS