DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
03 Novembre de 2018

Rodrigo: “Vam poder marcar dos o tres gols tranquil·lament”

El davanter de la selecció va rematar fins a en set ocasions, però va faltar sort

Rodrigo Moreno ha parlat a la conclusió del partit, on ha valorat la derrota enfront del Girona FC.

Quin cos se li queda a l'equip després de perdre contra el Girona FC?

Malament cos. En la primera part hem fet mèrits per a anar guanyant, no vam ser capaços de marcar cap gol, en la segona part vam tenir més ocasions i tampoc, i ells pràcticament en l'única que van tenir ens van marcar.

A què es deu este mal moment de l'equip?

Hi ha diversos motius, però hui crec que la falta de gol, altres dies no generem tant però hui vam poder marcar dos o tres gols tranquil·lament i no vam estar encertats, en part també per mèrits del rival, però no ens queda una altra que seguir treballant, cal acceptar el moment i no tenir cap sentiment de víctima perquè no val de res. Nosaltres hem de seguir treballant, ja està.

Ho heu intentat, heu tingut 27 trets a porta. Amb quines sensacions vos aneu?

L'esforç solament és reconegut en el futbol quan es guanya, quan es perd val de molt poc i si es perd de manera consecutiva no val de res. Hem de seguir intentant-ho, el sentiment de 'pobrecitos de nosaltres' no ens val de res. Cal seguir treballant per a tirar endavant.

Quin és l'objectiu ara?

El nostre objectiu és guanyar un partit, hem d'oblidar de moment objectius de final de temporada i hem de guanyar confiança. Les sensacions i el joc expliquen, però el resultat és el que mana. En tots els empats i en les tres derrotes diria que hem merescut una mica més, vam merèixer guanyar algun altre partit, però no ha sigut així. Necessitem guanyar un partit per a agafar una mica d'aire i guanyar en confiança.

PARTNERS