DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
03 Novembre de 2018

Marcelino: “Hui l'equip ha fet molt per a guanyar”

El tècnic segueix confiant en la plantilla i en què les victòries arribaran en breu

El tècnic segueix confiant en la plantilla i en què les victòries arribaran en breuMarcelino García Toral va eixir en la sala de premsa de Mestalla després de la derrota del Valencia CF davant el Girona i va afirmar que “el pitjor és que jugant un partit molt bo en línies generals, no hem guanyat. L'equip competeix, treballa, juga, genera moltíssim, el rival en la seua única ocasió fica un gol, nosaltres vam tenir 26 opcions sense ser capaces de fer gol. Jo només puc donar l'enhorabona a l'equip per l'esforç, compromís treball i pel seu enorme lliurament. Hui l'equip ha fet molt per a guanyar i, lamentablement, no es troba ni amb l'empat. Només queda insistir perquè si seguim així nafraran victòries consecutives”.


Satisfet de l'esforç i compromís de l'equip

Hem de pensar ja en el pròxim partit, Sóc sincer i honest quan dic què més ha de fer l'equip per a guanyar, no se li pot retraure gens. Hem d'insistir i esperar que tot canvie. Per a mi un equip en crisi és quan el seu rival és superior, quan es veu un equip desesperat, sense orgull. Estem en una situació molt diferent a la qual pensàvem i els resultats són els que són. És una qüestió d'encert i en el tram final tenir precisió.


Els canvis a la recerca de l'atac

Amb els canvis cercava acumular gent en atac, el rival estava molt replegat arrere, volia que Rodrigo poguera entrar per dins, i ficar més gent a dalt per a poder crear ocasions.


Els objectius són possibles encara

Només van onze partits de Lliga, veig a l'equip competir en tots i crec que estar a deu punts ara de la Champions no són encara decisius. Hi ha molta igualtat cada jornada. Donada eixa circumstància i, les altures en les quals estem, dic que no se'ns ha escapat cap objectiu. Qualsevol equip sorprèn a qualsevol.


Un cos tècnic confiat en el grup

Creiem en el nostre treball, som el mateix cos tècnic de la campanya anterior. Quan un entrenador veu que l'equip no té joc, que suma mals resultats i no és competitiu, llavors cerca canvis. Si ara un entrenador fa canvis diríeu que ara li arriben els dubtes, si no ho fa que és tossut i cabezón. Ens recolzem en el treball diari i cerquem principalment idees coherents, transmetre als jugadors que, malgrat que els resultats no arriben, poden canviar la dinàmica. Estic segur que aquesta dinàmica va a canviar. Estem prop de la victòria.

PARTNERS