DIES
HRS
MIN
SEG

GET - VCF

vs

Getafe vs Valencia CF

22 Gen / 21:30 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
04 Novembre de 2018

Amb la ment posada ja en el Young Boys

Sessió de treball amb la volta de Dani Parejo al grup

El futbol no dóna treva i este pròxim dimecres arriba el nou repte per al Valencia CF a Mestalla: la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League davant el Young Boys (18:55 h). Després del partit d'ahir de LaLiga l'equip ha entrenat en el matí d'este diumenge en la Ciutat Esportiva de Paterna amb la ment ja posada en eixe pròxim duel.


Els jugadors han treballat amb la voluntat, la convicció i la confiança de poder aconseguir la victòria que servisca per a mantenir les opcions d'avançar en la Champions, i que servisca també per a canviar definitivament la dinàmica de resultats en aquest inici de temporada i poder donar una alegria a l'afició a Mestalla.


En la sessió de treball Marcelino va dividir al grup en dos, d'una banda els que ahir van ser titulars davant el Girona FC van realitzar treball de gimnàs, mentre que, d'altra banda, han realitzat treball de camp els que que no van acumular minuts en la jornada d'ahir.


La novetat de la sessió ha sigut presència de Dani Parejo, que ha realitzat treball de camp amb la resta del grup, després de perdre's els últims duels per una lesió en l'oblic intern abdominal del seu costat esquerre.

PARTNERS