DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
07 Novembre de 2018

Mateu Alemany: “El públic demostra que vol ajudar a guanyar a l'equip”

L'afició va disfrutar de valent amb el primer triomf del Valencia CF a Mestalla, animant amb força des del principi fins al final, quan va acomiadar a l'equip amb una ovació atronadora

 

Mestalla va tornar a rugir amb força, demostrant que és i vol més Champions. Des que van eixir els jugadors a la gespa no van parar d'espentar, van transmetre molta força i també tenen un paper clau per a guanyar. Les quasi 36.500 ànimes que es van congregar ho van donar tot, passant-ho pipa en els últims minuts, quan la victòria ja no s'anava a escapar, abans d'acomiadar a l'equip amb una ovació atronadora.


Abans del partit, el Director General Mateu Alemany, no tenia dubtes del que anava a ocórrer i així ho va manifestar en Movistar +: “El públic demostra que vol ajudar a guanyar a l'equip, així ha sigut des que va començar la temporada. Els jugadors evidencien que ho donen tot, que volen i van, no podem queixar-nos de l'afició. Segur que serà sempre així”. I així va ser, aconseguint la primera victòria de la temporada a Mestalla que li permet al Valencia CF seguir depenent de si mateixos per a estar en els huitens de final de la UEFA Champions League.

PARTNERS