DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
08 Novembre de 2018

La fórmula d'este Valencia CF

L'esforç, la solidaritat o la fermesa són valors recognoscibles en un equip que ja pensa a barallar per a aconseguir el botí dels tres punts enfront del Getafe CF

Cal pensar ja en la pròxima batalla després de la victòria en la Champions League, este dissabte davant el Getafe CF (16:15 h) el grup vol tornar a portar-se el botí dels tres punts en LaLiga, té fam de triomfs. En la victòria enfront del BSC Young Boys (3-1) es van veure valors que identifiquen al Valencia CF, com “l'esforç, la solidaritat, la fermesa”, com va apuntar Gabriel Paulista.

“És meravellós veure riure als jugadors”, va apuntar Marcelino. El grup necessitava eixe colp d'autoestima, eixe reconeixement al dur treball diari, un triomf que com va assenyalar Kondogbia “ens senta bé”, abans d'afegir que “farem el màxim per a repetir-ho aquest cap de setmana en LaLiga”. I este dijous han començat a preparar el partit de Lliga.

Marcelino va dividir a l'equip en dos grups; els que van jugar més minuts enfront del BSCYoung Boys van tenir sessió de recuperació, la resta van realitzar treball tàctic enfocat al partit a Getafe, tots amb un únic objectiu: barallar pels tres punts davant el Getafe CF.

PARTNERS