DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
09 Novembre de 2018

Preparats per al desafiament d'assaltar el Coliseum Alfonso Pérez

En les dues últimes visites al Getafe CF no s'ha pogut aconseguir la victòria, objectiu que es marca la plantilla per al partit d'este dissabte (16:15 h)

Amb un somriure després de tornar a guanyar, el Valencia CF està preparat per al desafiament de guanyar al Getafe CF en el seu estadi, tres punts que no va poder sumar en el Coliseum Alfonso Pérez en els seus dues últimes visites (1-0 i 2-2), per este motiu siga una cita molt complicada.

En la sessió d'este divendres Marcelino ha pogut comptar amb Kondogbia, encara que caldrà veure la seua evolució del fort colp que va patir en el partit davant el BSC Young Boysper a decidir si està en la llista de convocats. Piccini i Cheryshev segueixen al marge recuperant-se de les seues molèsties físiques.

La temporada passada, el Getafe CF va ser un dels pocs equips que se li va resistir al Valencia CF, es va perdre en la primera volta 1-0 i en la segona volta 1-2, però els futbolistes van a barallar perquè ara hi haja un desenllaç diferent. El president Anil Murthy ha seguit l'entrenament al costat del Director General Mateu Alemany.

PARTNERS