DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
09 Novembre de 2018

Marcelino: “Guanyar ajuda a la confiança i reforçar el que fem"

L'entrenador del Valencia CF només pensa en sumar els 3 punts, sabent que vèncer en el Coliseum Alfonso Pérez no és gens fàcil

Marcelino ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit enfront del Getafe CF, on el Valencia CF juga este dissabte a les 16:15 hores.

L'any passat va ser un partit molt dur a Getafe, quins arguments té per a veure a un Valencia CF superior?

El Getafe CF té una identitat pròpia, el partit de la temporada passada va ser en un camp que difereix bastant a les actuals, van posar un camp híbrid molt bo. Tenen un estil de joc que li dóna bons resultats, amb un nivell físic alt i ens hem d'adaptar a ell, aplaudim el ben que ho estan fent tant al seu tècnic com als seus jugadors, que fan que siga un equip difícil de batre, al que fan pocs gols. Serà un partit molt igualat, davant un rival que solament ha rebut tres gols en el seu camp, i anem amb la intenció de guanyar sabent que va a ser difícil.

Influeix anímicamente la victòria del dimecres?

No hi ha dubte que si demostres en el camp que pots guanyar i no ho fas, és un colp dur cada vegada que no es dóna, com va passar davant el Girona FC. Guanyar ajuda a la confiança i a reforçar el que fem. És més positiu anar a un partit des de la victòria que des de la derrota, però no serà determinant per al resultat final, guanyarem si som millors i si estem més encertats que el Getafe Cf.

És el partit de matí molt important i s'afronta com un partit més enllà dels tres punts que hi ha en joc?

És obvi que l'equip necessita guanyar, però perquè ho estan passant molt malament els jugadors, perquè no creuen que és just. És un partit important, en LaLiga necessitem guanyar, sabem que va a ser un partit difícil, però volem guanyar.

Santi Mina va dir que encara sort que enguany hi haurà VAR, és un alleujament?

El VAR és un element consultori que fa que el resultat siga més just, que davant situacions que poden diferenciar un resultat i no han sigut correctes, el siguen. Solament em centre en el futbolístic, i per a qualificar la duresa tenim als àrbitres. Ens centrem en com ataca el Getafe i com contrataca, en com defensa, no si el partit va a ser més o menys dur.

L'objectiu és el mateix que a principi de temporada?

Després de 10/12 partits més o menys se sap la dinàmica d'un equip, si és bona, si és millorable, si és negativa… i la nostra ha de millorar, sobretot a nivell de resultats. Quina diferència hi ha entre el partit del dimecres i el del passat dissabte davant el Girona FC? L'encert, estem pagant una falta d'encert, amb poc encert més el nombre de punts s'engrandiria en gran manera.

PARTNERS