DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
10 Novembre de 2018

Parejo, premiat pels valencianistes de Madrid

La Penya Valencianista 18 de març de Madrid, que hui animarà al VCF a Getafe, va lliurar un reconeixement al capità com a MVP de la 17.18

Els valencianistes de la capital d'Espanya, que este dissabte no fallaran a la seua cita en el Coliseum de Getafe per a animar al VCF, van aprofitar la visita de l'equip a Madrid per a fer lliurament a Dani Parejo d'un premi com a millor jugador de l'equip de la temporada passada. El president de la PV 18 de març de Madrid, Juan Carlos Corell, va fer lliurament al capità del guardó, segons els vots dels integrants de la penya, valencians residents a Madrid i també madrilenys, dels que una vintena van assistir al lliurament en l'hotel de concentració de l'equip.

Corell va elogiar el nivell de Parejo en la temporada passada i, en la seua volta a la convocatòria després d'una lesió, li va traslladar el rotund missatge de suport a l'equip de part de la penya per a superar “un moment delicat en Lliga”. Per la seua banda, el migcampista, que compleix la seua huitena temporada en el VCF, va agrair el reconeixement, el mèrit del qual va fer extensiu a tots els companys de la plantilla en la temporada de la volta a la Champions. Finalment, el conseller Juan Cruz Sol va saludar efusivamente als integrants de la històrica penya, als quals va agrair el seu suport i va animar a seguir amb la seua labor de valencianisme en la distància.

Cal recordar que aquesta és la tercera edició d'uns premis que ja han rebut Jaume Doménech i Carlos Soler en les dues temporades anteriors.

PARTNERS