DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Desembre de 2018

Una representació de la plantilla del Valencia CF visita el stand d'Alfa Romeo en la Fira de l'Automòbil

Coquelin, Rodrigo i Ruben Vezo, els grans protagonistes d'Alfa Romeo en la jornada inaugural de la Fira de l'Automòbil de València

Una representació de la primera plantilla ha visitat este dimecres el stand d'Alfa Romeo, patrocinador premium del Valencia CF, en la jornada inaugural de la Fira de l'Automòbil de València.

Francis Coquelin, Rodrigo Moreno i Ruben Vezo van ser rebuts per Rubén Bajo, gerent del concessionari Alfa Romeo Motor Village de València, que va exercir d'amfitrió vegent les últimes novetats dels models exposats de la marca italiana, entre uns altres el “Giulia” o el “Stelvio”, amb el qual es desplacen habitualment gràcies a l'acord de col·laboració amb Alfa Romeo.

Després va arribar un altre dels moments emocionants, quan Coquelin i Ruben Vezo es van reptar en el simulador d'Alfa Romeo competint a dos voltes en el circuit virtual de Cheste, carrera que el migcampista va acabar guanyant. Els dos, al costat de la resta de l'equip, saben de la importància que té vèncer al Sevilla FC per a escurçar distàncies amb la zona Champions de LaLiga.

El Valencia CF i Alfa Romeo tornen a premiar durant esta temporada 2018.19 la fidelitat dels seus abonats, i entre tots els que acudisquen a tots els partits oficials que es disputen a Mestalla se sortejarà un Alfa Romeo “Giulietta”.

PARTNERS