DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
08 Gener de 2019

Cheryshev: “Admirava a Quini, jugava amb ell quan anava als entrenaments”

Durant cinc temporades, des de 1996 a 2001, Denis no faltava a cap partit en El Molinón per a vore al seu pare Dmitri

Quan Denis Cheryshev trepitge esta nit la gespa del Molinón tindrà la sensació d'estar com a casa. És un estadi molt familiar per a ell, durant cinc temporades (1996 a 2001) anava a tots els partits amb la seua bufanda del Sporting a animar al seu pare Dmitri i en Mareo va donar les seues primeres puntades a la pilota, amb records inesborrables.

“Tinc molt bons records, passem allí cinc anys molt bons i encara solc anar prou a Gijón. Allí vaig començar a jugar al futbol a l'escola de Mareig i vaig passar ràpidament al Sporting. Anava al Molinón a vore tots els partits, no faltava a ni un”, apunta Cheryshev a VCFMEDIA.

De la seua etapa en l'Sporting té molt presents moments inoblidables quan es posava a jugar amb Quini, una persona que sempre portarà en el seu cor: “Sempre he admirat a Quini, em va tractar fenomenal, jugava amb mi al futbol quan anava als entrenaments. S'ha portat molt bé amb mi i tant la meua família com jo estarem eternament agraïts”. De Gijón es va mudar a Burgos, seguint els passos del seu pare.

Esta nit s'enfrontarà per tercera vegada al Sporting, la segona en El Molinón, un rival al qual mai ha pogut guanyar. Amb el Valencia CF buscarà fer el primer pas per a aconseguir estar en els quarts de final de la Copa del Rei.

PARTNERS