DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
08 Gener de 2019

Neto: “El grup té les condicions per a revertir esta situació i tornar al top de LaLiga”

Neto Murara està sent un dels principals protagonistes de LaLiga amb les seues actuacions sota els pals. En esta entrevista a LaLiga reconeix que al Valencia CF ha trobat el seu lloc, un club que sempre li va cridar l'atenció i amb el qual té tots els sentits posats per a retornar-lo a la zona que es mereix: els llocs top de la classificació.

Què significa per a vosté ser porter?

Per a mi, un porter és… el que més m'encanta d'esta vida és poder fer el que faig. Mai em vaig veure fent una altra cosa, sóc un somiador, tinc molts objectius personals en la meua vida i en la meua carrera, i faré el màxim per a poder aconseguir-los. Poder disfrutar i poder viure el que vivim és per a pocs, per tant intente viure intensament al màxim possible. Crec que he nascut per a ser porter.

Ha canviat molt el rol del portera en els últims anys.

El futbol ha canviat molt, ara el joc és molt dinàmic, molt ràpid. Si un porter no participa tu tens un jugador menys, necessites del porter per a ajudar-te, per a donar pausa… tot equip necessita un bon porter, perquè és on comença, et pot donar punts i evitar un empat o una derrota, aleshores és una posició fonamental.

Referències sota els pals.

Hi ha molts porters que han fet història al Valencia CF, com Cañizares, que ha fet temporades estupendes. Casillas amb el Reial Madrid, des de jove ha fet temporades increïbles. Sempre em van agradar estos dos porters. Jo intente fer la meua història i estic molt content per això.

És la seua segona temporada al Valencia CF, equip al qual seguia.

Veient des de fora, el Valencia CF sempre em cridava l'atenció per la seua història, tenia grans jugadors, competia a Europa i vaig tindre la sort de trobar un lloc on em trobe bé. He tingut una adaptació molt ràpida i des del primer moment m'he sentit a casa, tot això fa que em puga sentir millor cada dia.

Què esperava amb la seua arribada?

Del primer any sempre esperes molt, vore com serà i l'ambient, enguany em sent més solt, entenc més l'ambient, sé com funciona, estic molt a gust i cada dia aconseguisc fer un pas cap amunt per a poder millorar.

Expectatives que tenia.

Necessitava sentir-me de nou important, era el que buscava. Arribar a una lliga com l'espanyola, a un club amb aquesta dimensió. L'any passat vam aconseguir un objectiu important, jo em vaig sentir bé, protagonista, era el que buscava, però també molt il·lusionat per a poder millorar i poder créixer, fent millor la següent temporada.

On ha d'estar el Valencia CF?

El futbol a vegades pots fer moltes coses i llevar moltes coses, l'any passat tampoc s'esperava el que vam fer, aconseguir eixos resultats i tornar a la Champions, des del meu punt de vista on el Valencia CF ha d'estar tots els anys per la seua dimensió i pel que representa en el campionat espanyol. I enguany, després d'una temporada en la qual aconsegueixes el teu objectiu, és més difícil perquè has de mantindre't, que tampoc et val perquè has de millorar.

Resultats de la temporada actual.

Els resultats en l'inici no han sigut favorables, però el grup té les condicions per a revertir aquesta situació per a tornar al top de LaLiga. Vivim i depenem dels resultats, però tenim les condicions per a canviar esta situació perquè el Valencia CF i els jugadors que tenim són per a estar en la part alta.

Es farà més fort el grup quan isca d'esta situació?

A part dels jugadors, els més pateixen amb els resultats són els entrenadors, però crec que éste és el moment en el qual més es coneixen les persones, quan les coses no ixen del tot bé, has de patir una miqueta més, sacrificar-te més per les coses i un grup agafa força amb les dificultats, amb les coses quan no ixen com volem o desitgem. Espere que els resultats puguen canviar per a vore les coses completament diferents.

Què li sembla Mestalla?

Sóc afortunat de poder jugar en este estadi, amb eixa atmòsfera, amb l'energia que ens genera aquesta afició.

Quin és l'objectiu?

De la meua part i dels meus companys, ens sacrifiquem al màxim per a portar al Valencia CF al lloc que es mereix, que per a mi és jugar en grans competicions, guanyar títols…

Està sent un campionat de LaLiga molt igualat.

Per a LaLiga, si es manté la igualtat i esta competitivitat, millorarà. Hi ha molt de nivell en els equips, en el campionat, el nivell dels jugadors i això ajudarà a millorar, tant de bo es puga mantindre així fins al final.

PARTNERS