DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
12 Gener de 2019

Rodrigo: “Demane perdó per desaprofitar el penal, era l'oportunitat idònia per a ajudar l'equip”

El davanter hispà-brasiler va apuntar que, malgrat no aconseguir la victòria, “l'equip va fer un treball fantàstic”

No va parar d'intentar-ho, però li va faltar sort. Ningú podrà dir que Rodrigo Moreno no insisteix buscant el gol fins i tot en els moments més delicats, però este dissabte enfront del Reial Valladolid va tornar a no tindre sort. En el minut 51 de partit Santi Mina és derrocat dins de l'àrea, i la pena màxima la va executar sense èxit Rodrigo. A la conclusió del partit, el davanter hispà-brasiler va valorar el 1-1 definitiu.

Per on comencem?

Crec que l'equip va fer un gran partit, vam estar molt sòlids en defensa, però de cara a porta estem molt poc fins. Estem tenint molt poc d'encert en tota la temporada i hui especialment. Quan les coses van bé cal parlar i quan van malament també. Som un equip i la responsabilitat és de tots, però demane perdó per desaprofitar el penal, era una oportunitat per a donar un colp sobre la taula. En la situació en la qual estem no podia desaprofitar-ho, això és futbol.

Ha demanat llançar-lo?

Sí, perquè venia entrenant bé esta setmana, el gol et dóna molta confiança i era l'oportunitat idònia per a ajudar l'equip en eixe moment. No ha pogut ser a pesar que l'equip ha fet un treball fantàstic. Si no haguera desaprofitat eixa oportunitat, repetisc, probablement havíem eixit d'ací amb els tres punts.

Segueix l'equip amb dificultats per a vore porteria, més enllà del penal s'han fallat ocasions molt clares.

En la primera part vam tindre tres ocasions bastants clares, en la segona també vam tindre algunes. Cal continuar treballant bé, d'alguna manera tots tenim part de responsabilitat en això i la falta de gol és el que ens està penalitzant, és la realitat. En estos últims partits, llevant la segona part contra l'Sporting potser, l'equip està jugant molt bé, és sòlid en defensa, però hui ens ha tornat a penalitzar una jugada aïllada a pilota parada.

Quina part de responsabilitat té Marcelino en el moment de l'equip?

El míster està fent el seu treball, en cap moment s'està deixant portar per la situació, està intentant canviar el rumb. Els entrenadors al final no poden fer miracles, el míster no pot entrar al camp a tirar el penal per mi, no pot defensar les jugades a pilota parada... Està clar que com tots té la seua responsabilitat, però nosaltres també.

PARTNERS