DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
13 Gener de 2019

Francis Coquelin, un any il·lusionant al valencianisme

El futbolista francés és un exemple en el vestuari i un comodí sobre la gespa per a Marcelino, fa un any va debutar amb el Valencia CF

Competitiu al màxim, caràcter, lideratge, intel·ligent en la lectura del joc, alt nivell de concentració, fortalesa física, qualitat tècnica, treballador, humil, mentalitat d'equip… des del dia que va arribar al Valencia CF, Francis Coquelin es va ficar a l'afició en la butxaca amb la seua infinitat de virtuts.

Hui es compleix un any del seu debut, només l'endemà passat de signar el seu contracte ja era titular en el partit de LaLiga enfront del RCD Deportivo en Riazor (1-2). Des del primer moment es van veure les seues qualitats, com si portara en l'equip tota la temporada, aportant equilibri, fiabilitat en el lliurament, pausa, robatoris de pilota… fins que el matí del 16 de març a tots se'ls va parar el cor quan es va trencar el tendó d'Aquil·les de la seua cama dreta. Va ser dur, però a poc a poc va avançar cobrint etapes fins a certificar el seu retorn el 28 de setembre, dia en què es retrobava sobre la gespa amb el seu íntim amic Santi Cazorla en l'estadi de la Ceràmica de Vila-real. Va viure moments durs, però va tornar sent el de sempre.

Per a Marcelino és un comodí, ha jugat en totes les posicions de la línia medul·lar i en totes elles el seu rendiment és molt alt; pel carril central, o per qualsevol de les dues bandes. Però si hi ha necessitat de “reclutar” a un defensa central amb urgència, Coquelin alça la mà i no li tremola el pols per a col·locar-se ací, com va ocórrer als pocs dies d'arribar enfront del Reial Madrid. Sempre està disposat a ajudar l'equip, com este passat dissabte davant el Reial Valladolid, tornant després d'una lesió.

Són diversos els partits que Coquelin té en el record en el seu primer any com a valencianista, un d'ells el 17 de febrer de 2018, quan va marcar el seu primer gol, el tercer com a professional, amb una dedicatòria molt especial. Després d'un servei de cantonada executat per Dani Parejo, el francés es va anticipar en el pic de l'àrea xicoteta a dos jugadors del Màlaga CF per a marcar amb el cap. Amb 29 trobades disputades, que serien molts més de no ser per la lesió que el va obligar a estar parat sis mesos, Coquelin encara té molt a dir defensant l'escut del Valencia Cf.

PARTNERS