DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
06 Febrer de 2019

El Valencia CF continua creixent en digital i ja és el 47 club de futbol del món amb més seguidors en xarxes socials

La comunitat digital del Valencia CF supera ja els sis milions de fans. Destaca l'aposta estratègica per la xarxa social China Sina Weibo, en la qual ha crescut des de setembre passat de 69.000 a 518.000 fans

El Valencia CF continua creixent en les seues xarxes socials i, dins del procés de transformació digital, la seua aposta estratègica per la xarxa social xinesa Sina Weibo ja dóna resultats, aconseguint superar els 518.000 fans. Això permet al Valencia CF col·locar-se en el lloc 47 del rànquing mundial de clubs de futbol amb més seguidors, amb una comunitat digital que supera els sis milions de seguidors, com així reflecteix l'estudi realitzat este mes per la publicació ‘Digital Sports Media’ en 15 plataformes socials.

Les cinc principals xarxes socials utilitzades pels clubs de futbol són Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i Sina Weibo (exclusiva per a la Xina), en les quals el Valencia CF centra els seus esforços per a continuar amb el seu creixement de la comunitat digital. Sina Weibo, segons s'apunta en l'estudi, és la xarxa social preferida per als fans del futbol a la Xina, tant per a seguir als clubs locals com per als europeus, d'ací l'aposta estratègica realitzada pel Valencia CF en eixa xarxa social que comença a quedar reflectida, passant dels 69.000 fans a superar els 518.000 respecte a l'estudi realitzat per la publicació ‘Digital Sports Media’ el passat estiu.

Un altre pas estratègic esta temporada ha sigut el llançament de dos App oficials. Amb l'App Valencia CF, tots els aficionats valencianistes de qualsevol part del món tenen accés directe a contingut exclusiu, poden disfrutar amb els streamings de VCF MEDIA TV, conéixer les últimes notícies, escoltar VCF MEDIA Radio, comprar entrades de forma senzilla i ràpida, es beneficien amb promocions exclusives… a la qual contínuament s'aniran afegint funcionalitats creant una experiència única per a tots els fans. Sens dubte, un pas més dins de la transformació digital perquè la comunicació del Club amb els seus aficionats siga personalitzada i de forma directa a través dels mitjans propis.

L'App oficial del Centenari del Club permet a tots els usuaris conéixer la història del Valencia CF amb documents únics i inèdits, a més de poder disfrutar del ‘Passeig 1919’ amb el qual reviure en primera persona la història de l'entitat estigues on estigues coneixent històries emotives, àudios i vídeos únics.

Una de les claus en el creixement del nombre de fans en la comunitat digital del Valencia CF està sent, dins d'un pla estratègic global, crear continguts específics en cada regió adaptant-se als gustos de cada audiència coneixent la seua cultura, com ja ocorre a Àsia o en la comunitat àrab, zones considerades estratègiques pel club per a créixer.

Real Madrid, FC Barcelona i Manchester United són, actualment, els clubs amb més fans en les plataformes socials, on el Valencia CF ha escalat posicions i ja ocupa el lloc número 47 en el rànquing mundial.

PARTNERS