DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
23 Gener de 2019

Les visites al Mestalla Forever Tour creixen un 27%

El tour és un dels principals atractius de la ciutat de València, superant les 80.000 persones en 2018, i s'ha renovat en la temporada del Centenari amb peces i documents inèdits fins ara

Disfrutar del Mestalla Forever Tour s'ha convertit en una cita obligatòria a la ciutat de València, que en este 2018 ha presentat un increment de visitants del 27%, superant les 80.000 persones en l'últim any, convertint-se en una visita amb un gran atractiu per als turistes que acudeixen a la ciutat de València, els escolars, abonats valencianistes i tots aquells que vulguen disfrutar amb una experiència única coneixent els secrets de l'estadi de futbol més antic de LaLiga l'any del Centenari.

Este dimecres s'inaugura la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid, i en l'estand de la Comunitat Valenciana estarà present el Mestalla Forever Tour, consolidant-se amb el seu increment en les visites com un centre d'oci temàtic urbà i turístic des que va obrir les seues portes al setembre de 2013. Diàriament són centenars de persones les que gaudeixen amb la visita guiada per tots els racons de Mestalla, coneixent al detall històries úniques i curiositats amb l'ajuda de guies personalitzats, una de les grans diferències respecte al Tour del Bernabéu a Madrid i el Camp Nou a Barcelona.

Sens dubte, una visita molt atractiva per a tots, al no dirigir-se exclusivament als turistes (64.3% són turistes estrangers, 13.8% són turistes nacionals i el 21.9% de les visites procedeixen de la Comunitat Valenciana), com s'ha reflectit en l'increment del nombre d'abonats del Valencia CF, amb un 24% més de visites. La majoria dels turistes estrangers procedeixen de la Unió Europea, destacant els mercats d'Itàlia, Holanda i Regne Unit; a més del creixement que està tenint el públic dels EUA, Rússia i Amèrica Llatina. Una altra de les claus de l'èxit, són les noves propostes amb els Tours Privats per a empreses o la possibilitat de viure una experiència única amb la combinació del Mestalla Forever Tour amb el lloguer de les instal·lacions per a celebracions.

En renovació constant, de cara a esta temporada tan especial en la qual el Valencia CF celebra els 100 anys de la seua fundació, tots els que visiten el Mestalla Forever Tour podran gaudir amb peces i documents inèdits fins ara, entre els quals destaca la bandera fundacional del Club de 1924 restaurada recentment per la Universitat Politècnica de València, a més de camisetes que van lluir futbolistes il·lustres en la història del club, l'evolució de l'estadi de Mestalla amb una selecció de fotografies, una recreació del vestuari de l'època de Pasieguito… No te'l pots perdre! T'esperem!

PARTNERS