DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
30 Gener de 2019

A la venda les entrades per al Valencia CF – Celtic a Mestalla. No t'ho perdes!

Per motius de seguretat, per a este partit no hi haurà venda online i únicament es vendran entrades -que seran nominatives- en les taquilles de Mestalla, un màxim de 2 per persona

S'acosta la UEFA Europa League, una competició molt il·lusionant per al Valencia CF i la primera parada són els 1/16 de final enfront del Celtic, eliminatòria que es decidirà el 21 de febrer al Camp de Mestalla a les 18.55 hores. Ja pots comprar la teua entrada en les taquilles de Mestalla! No et quedes sense ella!

Tot el món veurà la força de l'afició valencianista creant una atmosfera espectacular a Mestalla, veuen prompte a les taquilles a comprar la teua entrada i assegura't el teu lloc per al partit de la UEFA Europa League. Amb l'objectiu d'evitar qualsevol tipus de problema a l'hora d'accedir a l'estadi, adquireix la teua entrada directament en les taquilles de Mestalla.

Per motius de seguretat, per a este partit no hi haurà venda online i únicament es vendran entrades -que seran nominatives- en les taquilles de Mestalla, un màxim de 2 per persona. D'acord amb la normativa UEFA, en les taquilles de Mestalla no es vendran entrades de fora de la zona fitada a afició visitant als seguidors del Celtic, els qui únicament poden adquirir-les a través dels canals oficials de venda del conjunt escocés (el nombre d'entrades s'ajusta a la normativa UEFA).

Per a poder accedir a l'estadi el dia de partit, haurà de coincidir el nom de l'assistent amb el qual figure en l'entrada. Si algun afeccionat de l'equip rival és trobat fora de la zona visitant, podrà ser objecte d'expulsió de l'estadi per motius de seguretat, de conformitat amb la normativa UEFA.

Els recordem que el partit està inclòs en l'ABONAMENT TOTAL de la temporada 2018.19.

Notícies relacionades

PARTNERS