DIES
HRS
MIN
SEG

SFC - VCF

vs

Sevilla vs Valencia CF

31 Mar / 16:15 Jornada 29

Actualidad del Valencia C.F.
01 Febrer de 2019

Anil Murthy: “Va ser un final de mercat intel·ligent per al Valencia CF, millorem la plantilla i baixem el cost”

El president del Valencia CF li ha donat la benvinguda públicament a Rubén Sobrino i Roncaglia, els dos últims fitxatges

Després de l'últim dia de la finestra de mercat, en el qual el Valencia CF va incorporar a Rubén Sobrino i Facundo Roncaglia, a més de tancar la sortida de Batshuayi, el president del Valencia CF, Anil Murthy, els ha donat este divendres als dos la benvinguda públicament, a més d'assenyalar que “la situació del club és diferent a la de l'any passat, va ser un final de mercat intel·ligent per al Valencia CF, millorem la plantilla i baixem el cost”.

En l'últim instant, en el termini del ‘extra time’ del mercat de la Premier League, el Valencia CF va tancar la seua última operació. “Vivim una nit emocionant, no tan emocionant com la remuntada en la Copa del Rei davant el Getafe CF, però quasi. Marquem el gol en l'últim segon de l'extra time per a tancar el mercat”, va afirmar el president, abans de recalcar que tant Sobrino com Roncaglia aportaran molt a l'equip: “Van arribar dos reforços importants, tenim un calendari molt exigent en estar en les tres competicions i els dos ens ajudaran molt. Vull felicitar a Mateu Alemany i a tot el seu equip pel seu gran treball una altra vegada”.

Abans de donar pas a les últimes incorporacions, el president va voler “desitjar molta sort a Michy Batshuayi en la seua nova etapa en el Crystal Palace FC, va ser un mercat molt difícil”.

PARTNERS