DIES
HRS
MIN
SEG

RBB - VCF

vs

Real Betis vs Valencia CF

21 Abr / 20:45 Jornada 33

Actualidad del Valencia C.F.
03 Febrer de 2019

El Valencia CF continua creixent i no es posa límits

Baix la premissa d'anar partit a partit i després de fer un pas al capdavant davant el Valladolid, tot i no guanyar, l'equip aposta pel treball, el sacrifici i l'exigència diària per a continuar elevant el seu nivell

Amb personalitat i portant la paraula ‘equip’ a la màxima expressió, el Valencia CF va aconseguir un punt molt valuós al Camp Nou que li permet continuar creixent i cotitzant a l'alça. On està el límit? Sense mirar més enllà del pròxim partit, amb treball i sacrifici, l'objectiu és continuar fent passos ferms per a anar pujant el nivell i portar els límits el més lluny possible.

Després de sumar 7 punts de 9 en aquest inici de la segona volta i plantar-se en les semifinals de la Copa del Rei, el conjunt dirigit per Marcelino continua omplint el depòsit de confiança siga com siga el rival. No era fàcil frenar al FC Barcelona, que es va presentar al duel després de huit victòries consecutives en LaLiga, però este Valencia CF va demostrar personalitat i és un equip amb majúscules. En l'última dècada han sigut l'equip que més punts ha aconseguit davant el Real Madrid i FC Barcelona, reflectint el seu nivell competitiu.

Des del primer minut l'equip va mostrar el seu atreviment i va anar per la victòria, cada jugador afrontava els duels amb confiança, tenint clar el seu rol pensant únicament el bé de l'equip, formant un grup sobre la gespa que es complementava i associava a la perfecció, corrent pel company… Amb el 2-2 va continuar barallant per aconseguir la victòria. Símptomes positius d'un Valencia CF que va fer un pas al capdavant davant el Real Valladolid i tot i el colp dur que va significar l'empat, no espere que els resultats li donaren confiança.

En els moments de dificultat, l'equip mai es va deixar portar ni es va desunir, va apostar pel treball, l'esforç, la confiança i sempre va creure en el que feia, rebent ara la recompensa amb un canvi de dinàmica, millorant el nivell de l'equip i amb ell també s'ha plasmat la millora individual dels futbolistes. Tots estan creixent i van atrevint-se més sobre la gespa, aconseguint un gran rendiment.

On està el sostre d'este equip? Sense mirar més enllà del dia a dia i d'anar partit a partit fent passos ferms, el vestuari té clar que amb el treball i el sacrifici han de continuar buscant-lo, elevant diàriament el nivell per a portar-lo el més lluny possible. No es posa límits. Este Valencia CF encara té molt a dir, barallarà per continuar brindant-li alegries a una afició que s'identifica amb els valors que veu sobre la gespa, i junts ja tenen posat el focus en la seua pròxima cita: el partit d'anada de la semifinal de la Copa del Rei enfront del Real Betis del pròxim dijous.

PARTNERS