DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
05 Febrer de 2019

Abonat, aconsegueix la teua ‘Bandera Centenari’ amb l'App del Valencia CF

Entra en l'App, identifica't, crea el teu cupó amb el codi QR i recull-la en els pròxims partits a Mestalla. Inundem de rates penades Valencia! Penja la #BanderaCentenari al teu balcó i veuen als partits amb ella.

Cada vegada està més a prop el 18 de març, un dia molt especial en el qual el Valencia CF compleix 100 anys, una jornada inoblidable i màgica en la qual la ciutat s'inundarà de rates penades. Amb motiu del Centenari, el Valencia CF regala a tots els seus abonats i abonades la ‘Bandera Centenari’ perquè acudisques als partits amb ella i la penges al teu balcó inundant la ciutat de rates penades. Entra en l'App, crea el teu cupó amb el codi QRi recull-la en els pròxims partits a Mestalla!

Com fer-ho?

• Descàrrega l'App del Valencia CF i si ja la tens, actualitza per a tindre l'última versió.

• Registra't per a forma part de #YoSoyValenciaCF

Identificat en la ‘Àrea Personal’ entrant al teu ‘Perfil’ i introdueix en l'apartat ‘Targeta’ el teu número d'abonat i el PIN (últims 4 dígits del teu DNI). Ja tindràs la teua targeta d'abonat digitalitzat en l'App!

• A continuació, accedeix a l'apartat ‘Cupons’ de la teua ‘Àrea Personal’ i ja tindràs el cupó amb el codi QR per a recollir la teua ‘Bandera Centenari’ en qualsevol dels pròxims tres partits a Mestalla: davant la Real Sociedad (10 febrer), RCD Espanyol (17 de febrer) o Athletic Club (per confirmar).

• On l'he de recollir a Mestalla? Una vegada entres en l'estadi com el fa habitualment i després de passar pel torn amb l'abonament físic, hi haurà voluntaris als quals els mostraràs el codi QR creat prèviament en l'App i t'entregarà la ‘Bandera Centenari’.

Disfruta amb el regal del Valencia CF pel seu Centenari! Ja pots crear el teu cupó en l'App! I ajuda als abonad@s més majors. Tots amb la #BanderaCentenari!

PARTNERS