DIES
HRS
MIN
SEG

ATM - VCF

vs

Atlético de Madrid vs Valencia CF

24 Abr / 19:30 Jornada 34

Actualidad del Valencia C.F.
07 Febrer de 2019

Els quasi 700 valencianistes somien amb tornar al Benito Villamarín el 25 de maig després del 2-2

La mascota del Valencia CF va acudir a Mestalla a acomiadar als cinc autobusos noliejats pel Club al costat de l'Agrupació de Penyes abans d'eixir cap a Sevilla i van tornar il·lusionats i somiant amb estar en la final del pròxim 25 de maig després de l'emocionant 2-2

"Volem la Copa, volem la Copa". Eixe càntic cantava l'afició en el Benito Villamarín després d'aconseguir un brillant 2-2, empatant un partit que es va complicar amb dos accions a pilota parada que va aprofitar el Betis. Però ni l'equip ni l'afició va fallar en cap moment, tornant a la ciutat de València somiant amb estar en la final de la Copa del Rei.

Marcelino va voler agrair el suport que van sentir sobre la gespa i que "es van fer notar. Tots hauríem preferit la victòria, però tindran un viatge de tornada plàcid. Que ens continuen donant suport i ens ajuden, perquè el rendiment del futbolista és moltíssim millor amb l'alé de l'afició".

Que gran és l'afició valencianista! Amb avió, amb tren o per carretera amb autobús o amb vehicles particulars, al voltant de 700 valents van omplir el sector per a l'afició visitant del Benito Villamarín animant a l'equip en el primer assalt cap a la final de la Copa del Rei de 2019 del pròxim 25 de maig, on el Valencia CF vol estar.

A primera hora del matí, passades les 9.30 hores, els cinc autobusos organitzats pel Valencia CF al costat de l'Agrupació de Penyes van partir de l'estadi de Mestalla rumb al Benito Villamarín al crit de “Volem la Copa”. Quina il·lusió es respirava! Des de 2008 el Valencia CFno aconsegueix escriure el seu nom en una final de la Copa del Rei i l'ànim dels aficionats està pels núvols.

Coixins, entrepans, camisetes, bufandes, banderes… no va faltar res, ni la mascota del Valencia CF que va voler acomiadar als 265 valencianistes que es van desplaçar amb autobús. Durant el trajecte de quasi 10 hores que es van necessitar per a recórrer els quasi 700 quilòmetres no van faltar els càntics, moments per a somiar amb vore a l'equip en una altra final. Ja en el camp es van deixar sentir. Per què no somiar amb tornar al Benito Villamarín el 25 de maig? Junts som més forts! I ara... a barallar per guanyar a la Real Sociedad.

PARTNERS