DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
10 Febrer de 2019

Milers d'abonats ja tenen la seua ‘Bandera Centenari’

Si no la vas poder recollir este diumenge, podràs fer-lo en els dos pròxims partits de LaLiga a Mestalla. Descàrrega l'App del Valencia CF, registra't, identifica't en la ‘Àrea Personal’, i ja tindràs el cupó amb el codi QR per a recollir la teua ‘Bandera Centenari’. Inundem València de rates penades!

Milers d'abonats han recollit este diumenge, amb motiu del partit entre el Valencia CF i la Real Sociedad, la ‘Bandera Centenari’, un regal del Club amb motiu del seu Centenari. Que bonica és!


Després de registrar-se de forma senzilla i ràpida en l'App del Valencia CF, els abonats es van identificar en la ‘Àrea Personal’ entrant en el seu perfil i introduint en l'apartat ‘Targeta’ el seu número d'abonat i el PIN (últims 4 dígits del DNI). Després de completar estos passos es crea un cupó amb el codi QR personalitzat, amb el qual este diumenge han començat a recollir la ‘Bandera Centenari’.

Res més passar pel torn en entrar a Mestalla, al descans o quan van abandonar l'estadi en finalitzar el partit, els abonats van anar recollint la ‘Bandera Centenari’ que, els qui no ho van fer en esta jornada, també podran realitzar-ho en els dos pròxims partits de LaLiga que es juguen a Mestalla enfront del RCD Espanyol (17 de febrer, 16.15 hores) i Athletic Club (3 de març, 20.45 hores).

No te quedes sense el teu #BanderaCentenari!Penja-la al teu balcó i inundem València de rates penades.

PARTNERS