DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
16 Febrer de 2019

Rubén Sobrino, repetim?

Després del seu impecable debut amb el Valencia CF ja té posat el focus en el partit enfront del RCD Espanyol d'este diumenge, rival al qual ja va marcar esta temporada en la 3a jornada de LaLiga

L'estrena de Rubén Sobrino amb el Valencia CF ha sigut de dolç, gol i assistència en Celtic Park, triat en el ’11 ideal de la jornada’ de la UEFA Europa League… ara ja té posat el focus en el partit davant el RCD Espanyol, rival al qual ja va marcar esta temporada en la 3a jornada de LaLiga. Repetim?

Humil i treballador, els elogis dels últims dies no faran que l'ariet valencianista seguisca amb els peus en el sòl. Ho té clar, ningú li ha regalat res per a estar en l'elit, ha passat per moments complicats, uns altres de gran satisfacció com el del passat dijous enfront del Celtic FC, ell viu el dia a dia com si fóra l'últim, donant-ho tot en cada entrenament per a estar preparat quan Marcelino li reclame.

Pas a pas, amb els interessos de l'equip sempre per damunt dels individuals, Sobrino somia ara amb la seua estrena a Mestalla. Ja va viure l'ambient de l'afició valencianista en el duel davant la Real Sociedad, este diumenge estarà a la disposició de l'equip per a ajudar, com ja va fer en Celtic Park i per què no, poder repetir amb el Valencia CF el punt que li va marcar al RCD Espanyol amb l'elàstica del Deportivo Alavés després d'un centre de Jony que va valdre per a sumar tres punts.

PARTNERS