DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
17 Febrer de 2019

La fortalesa defensiva continua sent una de les senyals d'identitat del Valencia CF

Davant el RCD Espanyol, l'equip va tornar a mostrar-se molt seriós arrere, únicament va concedir una rematada a porta en tot el partit

Una dels senyals d'identitat d'aquest Valencia CF és la seua fortalesa defensiva, és igual els qui siguen els triats en la zona de rereguarda, perquè el nivell és altíssim. En esta ocasió Marcelino va apostar per Wass i Gayà en els laterals, amb Garay i Roncaglia en l'eix de la saga, aconseguint deixar la porteria a ‘0’ davant el RCD Espanyol després d'un gran treball de tot l'equip, sent el nové partit de LaLiga sense encaixar gols i el 13é en totes les competicions esta temporada.

Una dels dubtes de la formació inicial estava en la porteria i finalment va ser Neto el porter titular. Com va explicar Marcelino anava a ser una decisió consensuada i sense que hi haguera riscos que les molèsties del meta brasiler anaren a més, però va viure una vesprada plàcida pel gran treball defensiu de totes les línies de l'equip. La seua primera intervenció va arribar als 18 minuts. Res més.

En la segona meitat, el Valencia CF va mantindre la seua solidesa i només va ser necessari reclamar la figura del portera brasiler en el minut 73 de partit, quan va repel·lir amb els seus punys un llançament llunyà de fora de l'àrea de Puado. Ja en el temps afegit, abans que Parejo llançara l'última falta, Neto va pujar a l'àrea buscant també el remata a la recerca d'una victòria que no va arribar.

A la finalització del partit, el tècnic del RCD Espanyol va reconéixer la solidesa defensiva del Valencia CF, al qual considera “un equip molt disciplinat i difícil de trobar-li espais per a crear-los ocasions”.

PARTNERS