DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
17 Febrer de 2019

Segon partit de LaLiga amb més rematades, però insuficients per a guanyar

Fins a 21 trets va acumular el Valencia CF enfront del RCD Espanyol, Gameiro va estavellar una pilota al pal, però no va ser suficient per a sumar els tres punts

Bromejava Marcelino, amb resignació, a la conclusió del partit amb “posar alls” en les porteries per a millorar l'efectivitat ofensiva després d'un nou empat en el qual el Valencia CF va tornar a ser molt superior al seu rival. Davant el RCD Espanyol va ser el segon partit de LaLiga que més va rematar l'equip en el campionat, amb un total de 21, xifra només superada en la jornada 11 quan es va jugar enfront del Girona FC a Mestalla (0-1), però no es va aconseguir sumar més que un punt.

Kevin Gameiro, amb quatre rematades, va ser el jugador de la plantilla que més vegades va intentar batre a Diego López, molt actiu en la zona ofensiva, encara que no va ser suficient per a marcar un gol que haguera valgut la victòria. L'acció més clara va arribar en el minut 28 de partit, quan després d'una espectacular passada en profunditat de Ferran Torres a l'ariet gal, este va rematar al pal.


Una altra vegada rematant més que el seu rival darrere l'altre empat

Dels 14 partits de LaLiga que el Valencia CF va empatar, només en tres l'equip va rematar menys que els seus rivals (FC Barcelona al Camp Nou, SD Eibar i Athletic Club), fent mèrits més que suficients per a aconseguir un millor resultat que no es va reflectir en el marcador.

PARTNERS