DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
18 Febrer de 2019

Fitxatges de rendiment immediat

Roncaglia i Rubén Sobrino han tingut una adaptació molt ràpida tant als seus companys com als conceptes de Marcelino, l'afició de Mestalla així se'l va reconéixer este diumenge

Quan Rubén Sobrino va abandonar la gespa, Mestalla li va tributar una gran ovació, aplaudiments que també va rebre Roncagliacada vegada que resol amb èxit una acció del joc. Els dos van aterrar al Valencia CF el 31 de gener, i des del primer dia estan donant un rendiment immediat.

L'adaptació dels dos als seus companys i als conceptes tàctics de Marcelino ha sigut molt ràpida, no semblen nouvinguts veient el seu rendiment sobre la gespa cada vegada que se'ls necessita. Roncaglia va disputar davant la Real Sociedad el seu segon partit amb el Valencia CF, tots dos formant parella amb Ezequiel Garay, sense donar cap concessió al rival. Disciplinat, atent, contundent, caràcter…el central argentí està donant un gran nivell, aportant el seu granet d'arena per a tirar el forrellat a la seua porteria.

A la conclusió del partit Roncaglia va reconéixer en VCF MEDIA que, malgrat l'empat, el Valencia CF lluitarà per barallar per a estar en la zona alta de la classificació: “No volem afluixar en cap competició, a part un club com el Valencia CF ha de barallar sempre a dalt, la gent l'exigeix i dins del vestuari també volem el millor”.

Sobrino es va estrenar dijous passat enfront del Celtic FC, una estrena “somiada” amb gol i assistència, i tres dies després va tornar a estar en la formació titular en LaLiga davant el RCD Espanyol. Es va moure molt bé per tota la zona d'atac, no va parar de barallar malgrat no rebre la recompensa del gol, però el seu treball va ser reconegut per l'afició de Mestalla, que li va acomiadar amb una gran ovació. “Rebre afecte des del primer dia és un extra de confiança per a mi, vull agrair eixe suport incondicional. Per a mi jugar ací és una cosa increïble, intentaré des del meu treball intentar fer feliç a esta grandíssima afició”, va reconéixer el futbolista nascut en Daimiel a VCF MEDIA.

PARTNERS